Deschidere sezon nunti 2017 “I do weddings”

Greu de crezut că a trecut deja un an de la Petrecerea Conversilor. M-am simțit super atunci așa că, recunosc, aveam ceva așteptări pentru petrecerea de anul ăsta. Și a fost cel puțin la fel de fain ca anul trecut. Nu ai cum. Nu ai cum să te simți altfel acolo. Să fie de la locația care-ți dă sentimentul că ești în altă lume? Să fie de la echipa “I do weddings” (serios, citiți ce review-uri primesc aici)? Să fie de la oamenii faini care vin acolo? Să fie toate 3? 🙂

Read More

Logodna Cristina si Razvan

Cristina și Răzvan sunt acel tip de oameni pe care, de la prima întâlnire, ai impresia că îi cunoști din copilărie. Vorbești despre vrute și nevrute, ore în șir, fără să știi când a trecut timpul. De aceea, sunt tare bucuros că au avut încredere să lase sarcina amintirilor de la nuntă pe mâna mea!

Read More

Dupa nunta: Miruna si Horatiu in Vama de Dragobete

Cine a spus că iarna nu e un moment bun de mers la mare? Ba mai mult, de mers la mare pentru o ședință foto? Neah, noi n-am auzit de așa ceva. Și uite-așa, anul trecut am mers în Vamă, fix extrasezon, într-un weekend de februarie. Cum ar veni, de Dragobete. 🙂

Așa că, vă întâmpin cu o poveste de Dragobete, de undeva din Vamă.

Read More

Logodna Ana si Bogdan

Ana și Bogdan urmează să aibă nunta anul acesta, în toamnă, însă, am stabilit să facem ședința foto de logodnă într-o zi de iarnă, cu speranța că o să prindem și ceva zăpadă. Și, uite-așa, am decis să ne vedem sâmbătă dimineață, pe 29 ianuarie, la Starbucks Unirii.

Am găsit-o pe Ana extrem de veselă, cu un zâmbet permanent. Avea ceva emoții înainte de ședința foto, ceea ce e normal. Tocmai din acest motiv țin să le recomand tuturor mirilor ședința foto de logodnă. Risipim toate emoțiile, ne împrietenim și ne bucurăm de o nuntă fără stres (cel puțin pe partea de fotografie). 🙂

Read More

Nunta romaneasca: despre povestea Ralucai si a lui Adi

Fiecare nuntă spune o poveste aparte. Povestea nunții Ralucăi și a lui Adrian sau a lui Ralu și Adi (cum le spun oamenii apropiați) a fost scrisă cu motive românești. Și, uite-așa, un motiv în plus de bucurie pentru mine să le fiu alături, ca fotograf la nunta românească! (Cum, de altfel, scriam aici și despre bucuria de a fi fost fotograf la Sânziene la Corbi, un eveniment plin de motive românești!)

Read More

Despre nunta: 10 gânduri către cei necăsătoriți

Când vorbim despre nunta, vorbim în termeni de: e timpul să ne căsătorim, să ne căsătorim că trece timpul, facem nunta să avem un copil, facem nunta pentru părinți, facem nunta pentru bunici, ne căsătorim pentru familie (și lista poate continua la neșfârșit).

Și pentru noi, pentru povestea noastră de iubire, când ne căsătorim?

Read More

Sânziene la Corbi: povestea Zilei Universale a IEI

Sânziene la Corbi | 24 Iunie | Ziua Universală a IEI | Anul aceasta a fost o zi de vară schimbătoare: de la o ploaie rapidă și zgomotoasă în prima parte a zilei, la o după-amiază răcoroasă, numa’ bună de fotografiat. Așa am fost și noi. Tot schimbători.. sau schimbați. Am dat hainele de zi cu zi pe portul nostru, românesc.

Read More